540i XP

0Ft

A Husqvarna 540i XP egy nagy teljesítményű és hatékony, akkumulátoros láncfűrész, amely egy 40 cm3-es professzionális benzines fűrésznek felel meg, ha megfelelő akkumulátorral van felszerelve. Ideális kis és közepes méretű fák eltávolításához, ahol sima és hatékony vágásra van szükség. Professzionális felhasználók számára készült, akik könnyű, nagy teljesítményű hagyományos kialakítású láncfűrészt szeretnének. Az integrált csatlakoztathatóság megkönnyíti a használati statisztikák, a szervizelőzmények előzmények és az utolsó ismert hely nyomon követését a Husqvarna Fleet Services™ alkalmazásban, akár egy mobiltelefonról.

Leírás

Akkumulátor feszültsége: 36 V

Ajánlott vezetőlemez hosszúság, max.:m 16 in

Ajánlott vezetőlemez hosszúság, min.: 12 in

Súly (akkumulátor és vágóberendezés nélkül): 2.9 kg
  • savE™ – Válassza a savE™ üzemmódot a maximális üzemidő kihasználás érdekében.
  • Hatékony, szénkefe nélküli motor – A saját fejlesztésű szénkefe nélküli motor 25 %-kal hatékonyabb mint egy hagyományos szénkefés motor. Ennek eredményeként nagy és tartós nyomatékot biztosít.
  • Husqvarna Connect alkalmazás – A Husqvarna Connect alkalmazással könnyen hozzáférhet hasznos tanácsainkhoz, útmutatóinkhoz és alkatrész ajánlatainkhoz. Bluetooth-tal rendelkező eszközeiről tudhat meg még többet, úgy mint töltési állapot, szervizelési szükség, vagy az aktuális használat időtartama. Az alkalmazás ingyenesen letölthető az App Store-ból, vagy Google Play-en keresztül.
  • Automatikus leállítás – A termék 3 perc üresjárat után automatikusan kikapcsol, ami meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát, és felügyelet nélkül hagyja a sérülések kockázatát is. Aktivált láncfék esetén a leállítás 30 perc múlva következik be.
  • A fűrészhez nem tartozék az akkumulátor és a töltő.
  • A kompatibilis akkumulátorok, töltőkről tájékozódjon szakkereskedőjénél.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„540i XP” értékelése elsőként


Featured Products

Best Selling Products

Latest Products

Top Rated products

You've just added this product to the cart: