572 XP

0Ft

Kiemelkedő teljesítmény és rendkívül jó vágási kapacitás jellemzi. Kifejlesztése során a megbízhatóság és a tartósság voltak a fő szempontok. Az AutoTune™ folyamatosan biztosítja az optimális motorbeállítást.

Leírás

Lökettérfogat: 70.6 см³
Teljesítmény: 4.3 kW
Ajánlott vezetőlemez hosszúság, max.: 28 in
Ajánlott vezetőlemez hosszúság, min.: 15 in
Súly (vágófelszerelés nélkül): 6.6 kg
  • Nagyobb vágási kapacitás – Az új motorkialakításnak köszönhetően még nagyobb terhelés mellett is marad a csúcsteljesítmény. A 12%-kal nagyobb vágási kapacitás (korábbi modellekhez képest) a láncfűrész ideális produktív működéshez.
  • Automata hangolás – Az AutoTune hangolás optimális motorműködést biztosít az automata motorbeállítás miatt. Nem kell többé időt tölteni a karburátor beállításával. Kompenzálja a üzemanyagtípusok minőségi különbségét, a levegő nedvesség tartalmát, a hőmérsékleteket és az eldugult légszűrőt.
  • X-Torq® – Alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást biztosít, és a károsanyag-kibocsátás megfelel a világ legszigorúbb környezetvédelmi előírásainak is.
  • Magnézium forgattyúsház – Az erős forgattyúsház magas fordulatszámon professzionális használat mellett is ellenálló és biztosítja a gép hosszú élettartamát.
  • Korszerű szűrőrendszer – Az 572 XP® alapfelszereltségként egy nagyméretű, nagy igénybevételű szűrőt tartalmaz a hosszabb és jobb szűrés érdekében. A szűrő nagyobb szűrési területtel rendelkezik az előző generációhoz képest. Láncfűrész biztosítása egészségesebb motorral, hosszú munkaidőre optimalizálva.
  • Smart Start® – A motort és annak indító berendezését úgy tervezték, hogy a motor minimális erőfeszítéssel, gyorsan beindítható legyen. Az indítózsinór ellenállása 40%-kal csökkent. 

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„572 XP” értékelése elsőként


Featured Products

Best Selling Products

Latest Products

Top Rated products

You've just added this product to the cart: