T540i XP

0Ft

A Husqvarna T540i XP a legerőteljesebb akkumulátoros láncfűrészünk, mely egyenértékű egy 40cc-s benzines láncfűrésszel, ha BLi200X akkumulátor van benne. Tökéletes választás egy professzionális erdész számára. Olyan arboristáknak terveztük, akik hatékony, nagyteljesítményű láncfűrészt keresnek. Tökéletes ergonómia, magas láncsebesség, alacsony súly és az akkumulátoros termékcsalád összes előnye jellemzi, anélkül, hogy csökkenne a vágási teljesítmény. Az integrált csatlakoztathatóság segítségével könnyű megtekinteni a használattal járó statisztikákat, a múltbéli szervizeléseket és az utolsó ismert pozíciót a Husqvarna Fleet Services™ applikációban.

Leírás

Akkumulátor feszültsége: 36 V

Ajánlott vezetőlemez hosszúság, max.: 16 in

Ajánlott vezetőlemez hosszúság, min.: 12 in

Súly (akkumulátor és vágóberendezés nélkül): 2.5 kg
  • Husqvarna Connect alkalmazás – A Husqvarna Connect alkalmazással könnyen hozzáférhet hasznos tanácsainkhoz, útmutatóinkhoz és alkatrész ajánlatainkhoz. Bluetooth-tal rendelkező eszközeiről tudhat meg még többet, úgy mint töltési állapot, szervizelési szükség, vagy az aktuális használat időtartama. Az alkalmazás ingyenesen letölthető az App Store-ból, vagy Google Play-en keresztül.
  • Kötél biztosító – Robusztus zsinórrögzítő pont, amely megkönnyíti a fűrész felhúzását a fára.

  • Időjárás-biztos (IPX4) – Ez az akkumulátoros Husqvarna gép megfelel az IPX4 esőbiztos követelményeinek, így hosszúéletű és megbízható eszköz, melyet egész évben, bármilyen időjárási körülmény között használhat.

  • savE™ – Válassza a savE™ üzemmódot a maximális üzemidő kihasználás érdekében.
  • Rögzített vezetőlemez-anyacsavar – A rögzítő funkció megakadályozza a vezetőlemez anyacsavarok elvesztését.
  • Akkumulátor kompatibilitás – 36V lítiumion-akkumulátort megerőltető és tartós professzionális használatra tervezték. Minden akkumulátoros termékhez használható, így könnyen cserélheti ugyanazt az akkumulátort fűkaszában, lombfúvóban, láncfűrészben és sövényvágóban is, ezzel folytathatja megszakítás nélkül a munkát.
  • Hatékony, szénkefe nélküli motor – A saját fejlesztésű szénkefe nélküli motor 25 %-kal hatékonyabb mint egy hagyományos szénkefés motor. Ennek eredményeként nagy és tartós nyomatékot biztosít.
  • Horizontális övhurok – A fűrész könnyű és gyors rögzítését teszi lehetővé mászóhevederhez.
  • A fűrészhez nem tartozék az akkumulátor és a töltő.
  • A kompatibilis akkumulátorok, töltőkről tájékozódjon szakkereskedőjénél.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„T540i XP” értékelése elsőként


Featured Products

Best Selling Products

Latest Products

Top Rated products

You've just added this product to the cart: